میلگرد

قیمت میلگرد به قیمت درب کارخانه

میلگرد

قیمت میلگرد به قیمت درب کارخانه

کارخانجات فولاد 
میلگرد آجدار توسط تعدادی از کارخانجات فولاد تولید و درسترس شما عزیزان قرار می گیرد که هر کارخانه دارای وزن خاص خودش نصبت به قالب میلگرد می باشد.

قیمت میلگرد آجدار
قیمت میلگرد آجدار در دو سال و نیم گذشته دارای نوسانات بسیار زیادی بوده است تا هم اکنون نیزادامه دارد می توانیم به جرات بگوییم که بیشترین حجم از گرانیه تولیدات شرکت های فولاد در دو سال و نیم گذشته بوده است .

ارسال میلگرد آجدار به سراسر کشور
میلگرد آجدار توسط این شرکت به تمامیه نقاط کشور ارسال می شود و هموطنان عزیز در هر گوشه کنار کشور پهناور ایران می توانند ار این مزایا بهرمند شوند.

طبقه بندی موضوعی

نرده دیواری

يكشنبه, ۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۰۲:۴۱ ب.ظ

مشخصات فنی حفاظ شاخ گوزنی چیست؟

قیمت حفاظ شاخ گوزنی :

قیمت حفاظ شاخ گوزنی : حفاظ شاخ گوزنی دارای مشخصات فنی ساخت مانند ارتفاع، تراکم (تعداد ردیف در هر شاخه) و رنگ‌آمیزی نیز می‌باشد که در تعیین قیمت حفاظ شاخ گوزنی برای ساختمان نقش دارند.

در این بین تراکم‌های ۱۱ تا ۱۵ ردیف در هر شاخه، معمولاً ساخته شده و موجود هستند و ارتفاع آن بستگی به کار و نیاز مشتری دارد.
برای اتصال میلگردهای حفاظ شاخ گوزنی، از دو نوع جوش الکترود و جوش CO2 استفاده می‌شود و این فاکتور نیز در تعیین قیمت حفاظ شاخ گوزنی نقش دارد.

میلگردها به طریقی به هم جوش خواهند خورد که هرکدام به یک سمتی رشد کرده و دارای آرایش منظمی باشند و مانع عبور انسان و حیواناتی مثل گربه شوند.
رشد استفاده از حفاظ شاخ گوزنی در ایران به این دلیل بود که سیستم‌های سنتی که برای افزایش ایمنی ساختمان به کار می‌رفت، با نمای امروزی همخوانی کافی نداشته و این میزان ظرافت و زیبایی و همچنین ضریب امنیت بالا نداشتند.

همچنین بهاء تمام شده قیمت حفاظ شاخ گوزنی نیز از سایر نرده ها مناسبتر میباشد. به همین علت معماران به این نتیجه رسیدند که باید نسل جدیدی از حفاظ‌ها وجود داشته باشد که هم به امنیت و هم زیبایی نمای ساختمان کمک کند.

بنابراین حفاظ‌های شاخ گوزنی ساخته و به بازار عرضه شدند که در صنعت ساختمان مورد استقبال قرار گرفتند.

تأثیر حفاظ شاخ گوزنی بر زیبایی ساختمان

با ارتقای سطح دانش معماری در کشور، شاهد رشد چشمگیری در زیبایی نمای ساختمان‌ها و استفاده از مصالح مختلف برای این کار هستیم.

یکی از مصالح ساختمانی که برای زیبایی نمای ساختمان استفاده می‌شود و از قیمت مناسبی نیز برخوردار میباشد حفاظ شاخ گوزنی است.

درواقع با جوش دادن میلگردهای نوک تیز به شکلی مانند شاخ گوزن، و نصب بر روی دیوار و رنگ‌آمیزی زیبای متناسب با رنگ نمای ساختمان، یکی از مصنوعات زیبا و چشم‌نواز دنیای معماری حاصل می‌شود که جدای از امنیت، چشم هر رهگذری را به خود جلب می‌کند.

درواقع حفاظ شاخ گوزنی را می‌توان جزء تکنیک‌های نسل جدید برای زیباسازی ساختمان‌ها دانست

که یکی از انواع حفاظ ساختمان به شمار رفته، طول عمر زیادی نیز دارد و نیازمند تعمیر و نگهداری نیز نمی‌باشد و اینکه قیمت حفاظ شاخ گوزنی نسبت به سایر محصولات مشابه بسیار مناسب تر میباشد.

حفاظ شاخ گوزنی برای انواع نماهای کامپوزیت، سنگی یا فلزی قابل پیاده‌سازی است.

سازنده می‌تواند با تغییر ارتفاع و تراکم، حفاظ شاخ گوزنی را کاملاً مطابق سلیقه‌ی خریداری که سفارش ساخت حفاظ ساختمان را داده، بسازد تا با نمای ساختمان وی همخوانی کاملی داشته باشد.

بعلت تغییرات قیمت حفاظ شاخ گوزنی لازم است با ما تماس حاصا نمایید تا ضمن ارایه مشاوره مناسبترین قیمت حفاظ شاخ گوزنی را دریافت نمایید.

مراحل ساخت حفاظ شاخ گوزنی :

ساخت حفاظ شاخ گوزنی ، با توجه به سفارش و نیاز مشتری و نوع دیوار ساختمانی که نرده و حفاظ باید نصب شود در ابعاد مورد نیاز وی قابل ساخت و تولید است.

ساخت حفاظ شاخ گوزنی مانند ساختن سایر انواع حفاظ ساختمان دارای مراحلی به شرح زیر می‌باشد:

ابتدا سازنده حفاظ به خریداری میلگردها از سازنده میلگرد و انتقال آن‌ها به محل تولید حفاظ و ساخت حفاظ شاخ گوزنی اقدام می‌کند.

سپس میلگردهای خریداری شده در سایزهای متفاوت و مطابق نیاز برای ساخت حفاظ شاخ گوزنی برشکاری می‌شوند

( باید از گیوتین استفاده شود تا شاخه‌های اصلی و فرعی و شاخک‌های کوتاه بصورت زاویه‌دار بریده شده و به اندازه کافی تیز و برنده باشند).

جهت شکل‌دهی و خم‌کاری قطعات حفاظ، از دستگاه پرس استفاده می‌کنند.

پس از خم‌کاری و شکل‌دهی، قطعات آماده شده تحویل جوشکار خواهند شد

تا اتصال قطعات براساس سفارش مشتری انجام شود (براساس تراکم، ارتفاع و چیدمان منظم سفارش شده). سپس مرحله پخت در کوره می‌رسد.

بعد از انجام جوشکاری و رنگ‌آمیزی پس از پاشیدن رنگ پودری

حفاظ داخل کوره پخت شده و در انبار قرار داده می‌شود.

در این مرحله کار ساخت به پایان رسیده و حفاظ شاخ گوزنی ساخته شده آماده حمل به مکان نصب و انجام کارهای نصب حفاظ ساختمان بر روی دیوار یا درب می‌باشد.

حفاظ شاخ گوزنی با چه ابعادی ساخته می‌شود؟

همان‌طور که گفته شد حفاظ شاخ گوزنی در ابعاد سفارشی مشتری ساخته می‌شود اما ابعادی که معمولاً به‌عنوان حفاظ دیوار ساختمانها رایج و متداول هستند به قرار زیر می‌باشند.
این حفاظ‌ها معمولاً در شاخه‌های به طول دو متر ساخته می‌شوند.

ارتفاع استاندارد این حفاظ‌ها حدود هفتاد تا صد سانتیمتر است.

عرض حفاظ‌های شاخگوزنی به ارتفاع نیز بستگی دارد و معمولاً بین پنجاه تا هفتاد سانتی‌متر ساخته می‌شود.

تراکم، به معنی تعداد شاخه‌های اصلی در دو متر است.

تراکم متداول حفاظ شاخ گوزنی از هفت تا سیزده ردیف در دو متر را شامل می‌شود.

ساخت حفاظ شاخ گوزنی به طریقی انجام می‌شود که شاخه‌های اصلی از سایر شاخک‌ها بلندتر و در ردیف وسط باشند.

برای مثال تراکم یازده یعنی در هر دو متر حفاظ شاخ گوزنی، یازده ردیف اصلی وجود دارد.

  • حمیدرضا هاشمی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی